ESCOLA D’ESTIU DE BÀSQUET 2019

 

PRESENTACIÓ

El  Bàsquet Femení Cornella, durant els mesos de Juny i juliol, organitza la seva Escola d’Estiu.

El objectiu es el de millorar o iniciar els coneixements del Bàsquet.

A mes el vol fer en un ambient distes i engrescador.

Per això també es faran altres activitats per a aconseguir-lo

Estem convençuts que tots els nens i nenes gaudiran en aquests entrenaments desenvolupant les seves habilitats a través de les diferents activitats i juntament amb l’ajuda dels nostres entrenadors/es podran aprendre més sobre el bàsquet

OBJECTIUS GENERALS

Els nostres objectius generals es poden resumir en quatre punts:

1.  El principal objectiu  és realitzar uns entrenaments enfocat a la pràctica esportiva, sense deixar de banda el fet que els nens i nenes gaudeixin d’una estada divertida i gratificant durant el mesos de juny i  juliol mitjançant activitats lúdiques.

2.  Mitjançant la pràctica esportiva, l’objectiu és incrementar i/o reafirmar, una sèrie de valors i d’hàbits humans (respecte,  companyonia, treball en equip, esperit de superació, etc.).

3.  Introduir coneixements al nen o a la nena de diversos esports, amb l’objectiu de què coneguin les normes bàsiques i els elements tècnics essencials de diferents esports.

4.   Aprendre, perfeccionar i gaudir d’un esport com és el bàsquet mitjançant exercicis tècnics, jocs col·lectius i competicions internes.

METODOLOGIA

El/la nen/a no ha de ser només un realitzador de tasques, sinó que  ha de saber el per què i el per a què les realitza; ha d’assimilar de forma pràctica el coneixement del cos, com funciona, les seves pròpies possibilitats de moviment, etc. Ha de ser capaç de resoldre plantejaments motrius i comprovar la seva millora en actituds, habilitats i destreses.

Les activitats que es desenvoluparan amb els nens afavoriran la socialització, participació i cooperació, per tal de que ajuden a la superació de dificultats i produeixen una interacció del nen/a amb si mateix, amb el seu entorn, amb els companys i amb el monitor.

Estratègies participatives, en les quals les decisions seran preses depenent de les possibilitats i la adequació a les necessitats i interessos de l’alumne i del medi.

DADES D’INTERÈS

LLOC: Poliesportiu Can Carbonell               DATA  : Del 25 de juny al 26 de juliol de 2019            HORARI: De dilluns a divendres de 09: a 14 h.

DIRIGIT A: Nens i nenes nascuts entre 2001 i 2009

PREUS: El preu d’inscripció anirà fixat en funció de les setmanes que els nens  les nenes assisteixen als entrenaments.

Una setmana …………………………………………………..60 €       

Dos setmanes ………………………………………………….90 €

Tres setmanes ……………………………………………….135 €

Quatre setmanes…………………………………………… 180 €

Totes les jornades ………………………………………….. 225€

Si s’inscriuen dos germans/es el segon o la segona tindrà un descompte del 10%  (per fer possible els grups, el mínim seran de 10 participants)

INSCRIPCIONS

Omplir la fulla d’inscripció i fer-la arribar al club presencialment o escanejat via mail a club@basquetfemeniconella.com amb una còpia de la targeta sanitària.

Full d’inscripció PDF Escola d’Estiu de Bàsquet 2019

o el formulari online, adjuntant una foto de la targeta sanitària.

Formulari online Inscripció Escola d’Estiu de Bàsquet 2019

PAVELLÓ CAN CARBONELL C/MARIÀ BENLLIURE S/N 08940 CORNELLA DE LLOBREGATTEL/FAX/WhatsApp: 93.471.12.07 mail: CLUB@BASQUETFEMENICORNELLA.COM