CAMPUS DAY CORNELLÀ 21 de desembre de 2017

CAMPUS DAY 21 DESEMBRE DE 2017

 

Benvolgudes famílies

El dijous 21 de desembre, dia no lectiu a les escoles, us oferim la possibilitat que porteu als nens i nenes de 6 a 12 anys, als Pavellons de Can Carbonell (C/ Maria Benlliure s/n), i de Riera (C/ de Francesc Moragues, 3-5), de 9,00 h a 14,00 h, per poder gaudir d’un matí de jocs diversos i, bàsquet a Can Carbonell, o, jocs diversos i, futbol sala al Pavelló Riera i sobretot ganes de passar-ho bé.

L’activitat tindrà un cost de 8 € per als que siguin socis del Club, 10 € per als que siguin col·laboradors i 15 € per als que no siguin socis del Club. La data límit d’inscripció serà fins dimarts 18 de desembre.

Si voleu que el vostres fills o filles, participin en aquest CAMPUS, ompliu el full d’inscripció que hi podeu descarregar en PDF en el enllaç i feu-lo arribar al Club l’abans possible, les places són limitades, be portant-lo a les oficines o a traves dels vostres entrenadors/es i/o coordinadors/es, o feu-lo on-line a traves del enllaç d’inscripció online.

(PDF) ENLLAÇ FULL D’INSCRIPCIÓ CAMPUS DAY CORNELLÀ 21 de desembre de 2017

(ONLINE) ENLLAÇ FULL D’INSCRIPCIÓ CAMPUS DAY CORNELLÀ 21 de desembre de 2017

Per mes informació demaneu-la al club

 

 

PAVELLÓ CaN CARBONELL C/Marià benlliure s/n 08940 cornella de llobregat  

tel/fax: 93.471.12.07 club@basquetfemenicornella.com

diciembre 10, 2017

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.